Дестинации
ЕКЗОТИКА
Пoчивки
Круизи
ПРАЗНИЦИ
Специални оферти

Лаос

 Лаос е поетично известен като „страната на милион слонове“ и една от най-очарователните страни в Югоизточна Азия; съблазнително красива и може да се похвали с богата  гама  от традиционна култура и прекрасна природа.  Запознайте се с топли, приятелски настроени хора, вижте страхотни гледки и опитайте вкусна местна кухня. Laidback Laos е лесен за изследване, но труден за напускане.


Ваканции в Лаос - идеални за ...
-Лаос предлага спокойна атмосфера и ритъм на живот, уникален за този регион на света
-Препоръчваме да прекарате три или четири дни в Луанг Прабанг, за да разгледате зашеметяващите пагоди, дворци и колониални имения
-Столицата Виентян не предлага толкова завладяващи забележителности, колкото Луанг Прабанг, но прекарайте няколко нощи тук, за да се възхищавате на френската колониална архитектура и великолепните будистки храмове
-Посетете и  Виетнам, Камбоджа 
 

Лаос - акценти
Ако искате да преминете по по-малко изминат път, тази очарователна страна е идеалната дестинация. Срещнете се, намерете топли, приятелски настроени хора, вижте страхотни гледки и вкусете апетитна местна кухня. Отпуснатият Лаос е лесен за изследване, но труден за напускане.
 
 
• Луанг Прабанг се намира при вливането на реките Меконг и Нам Хан. Открийте неговата разнообразна архитектура, исторически храмове и очарователни стари френски имения.
• Сънливата столица Виентян е дом на украсени храмове и колониално повлияна архитектура.
• Посетете варовиковите пещери на Пак Оу, много оградени с изображения на Буда.
• Отдалечените северни провинции на Лаос се намират близо до границите на Китай, Тайланд и Виетнам и са родни малцинствени групи, които все още живеят по традиционен начин  от минали векове.
 
Лаос - Основното
• Никога не докосвайте някого по главата или посочвайте с крака, винаги сваляйте обувките си, преди да влезете в дома на човек и се обличайте консервативно, особено когато влизате в храмове и свещени религиозни забележителности.
• В Лаос усмивките често се връщат!