Дестинации
ЕКЗОТИКА
Пoчивки
Круизи
ПРАЗНИЦИ
Специални оферти

Мадагаскар

 Мадагаскар е рай за любителите на природата и като никъде другаде на земята, с древна и уникална флора и фауна. Пейзажите му варират от гигантски баобаби до планински оризови полета и зашеметяващи островни плажове.

 

Ваканции на Мадагаскар - идеални за ...

-Множеството видове лемури, особено на Nosy Komba
-Колекция от национални паркове, в които се намират внушителни гледки и изобилие от флора и фауна Усещането за приключение, което ви обгръща в минутата, когато пристигнете, от богатата култура до селското, но очарователно настаняване
-Невероятни плажове и изолирани заливи, перфектни пясъчни заливи, които ще имате за себе си
-В Южен Мадагаскар имаме два лагера в африкански стил, идеални за престой преди или след обиколката.


Край бреговете на континента, островните плажове на Мадагаскар са  незастроени, със златни и чисто бели пясъци, буйни тропически гори и кристално чисти тюркоазени води, обитавани от обилен морски живот. Nosy Be е най-големият остров на архипелага в близост до северозападния край на Мадагаскар, лесно достъпен с кратък полет от Антананариво. Околните острови включват тихия вулканичен остров Nosy Komba - „лемурския остров“ и прекрасното уединено скривалище на Nosy Tsarabanjina.

Открийте един изгубен свят, изобилстващ от завладяваща дива природа и разнообразна култура с малка обиколка из Мадагаскар В Мадагаскар усещането за приключение ви обгръща в момента, в който пристигнете. Покривайки широтата на тази малко посещавана страна, нашата обиколка на дивата природа е отлично въведение в един изгубен свят,  извън утъпкания път. До голяма степен непокътнат, Мадагаскар е рай за любителите на природата, за разлика от никъде другаде на земята, така че с ръководена малка група не само имате по-персонализирано приключение с времето, за да зададете много въпроси на вашия водач, но и по-малко вероятно да обезпокоите дивата природа . И има толкова много неща за откриване с повече от 70 вида лемури, разнообразни пейзажи, включително планински оризови полета и гори от баобаб, както и очарователна култура, потопена в ритуали и традиции. Можем също така да приспособим вашето пътуване, за да включим престой преди или след обиколката в лагер в африкански стил.