Дестинации
ЕКЗОТИКА
Пoчивки
Круизи
ПРАЗНИЦИ
Специални оферти

Монтенегро

 Разкрийте блясъка и естествената красота на Балканите

Омагьосващият пейзаж на Черна гора пленява посетителите си от десетилетия, изпълнен с заливи, подобни на фиорд, тъмни планини от борови дървета и петна, които отдавна са посещавани от известни личности и светски хора.

Почивки в Черна гора - идеални за ...
-Идеален за откриване на Балканите с Дубровник, Хърватия
-Отидете на туризъм, рафтинг и много други  в Национален парк Дурмитор
-Луксозно настаняване в красивия залив на Котор
 
 
Акценти от вакнцията  в Черна гора
Докато Подгорица може да е столица, градовете, разположени по брега, са тези, които са не по-малко посещавани . Котор е  идеално разположен в красивия залив на Котор, идеалното място да се потопите в възвишената природна красота на страната. Изпълнен с калдъръмени улички и сгради в средновековен стил, градът гледа към сцена, която отразява норвежките фиорди, с драматични планини, разположени около спокойния залив. Тиват се намира и в залива, малък град, който намери популярност с добавянето на стилния Порто Черна гора, който привлича собственици на яхти и дизайнерски марки, а само на два часа от Дубровник е лесно да се комбинират двете.
 
Междувременно на крайбрежието Будва подхожда на тези, които обичат малко повече оживление да се отправят с гледката си към морето, със Стария град за разглеждане и нощен живот за зареждане. Освен това е само на 15 минути път с кола до спирката със снимки на Свети Стефан. Живописен остров, изпълнен до ръба със сгради с червени покриви, това място е дом на хотел, чиито бивши гости включват впечатляващ набор от знаменитости.