Дестинации
ЕКЗОТИКА
Пoчивки
Круизи
ПРАЗНИЦИ
Специални оферти

Швейцария

 Изключителни пейзажи, дейности на открито и села с шоколадови кутии се хармонизират със заснежени върхове,  ледници и културни градове.

Швейцария e държава на индиго сини езера, планински върхове и лечебни термални извори. Бъдете приключенци  с пешеходен туризъм по ледник, уиндсърф и алпийски голф и се разходете из шикозни градове и средновековни градчета, изкушени от швейцарски шоколад, сирене и съвременна архитектура. 

Швейцария ваканции - идеални за ...
-Очарователните средновековни градски центрове - калдъръмени улички, мостове от 14-ти век и старомодна архитектура са чудесно оправдание за фото спирки.
-Невероятни пейзажи. Никога не сте далеч от езеро или река в Швейцария
 
Швейцария -ваканции - акценти
Чиста, безопасна, ефективна и красива, това е държава като никоя друга. Швейцарският часовник е известен със своето точно  поддържане на времето, швейцарският шоколад е известен с това, че се топи в устата, а швейцарската вода на термалните извори е толкова чиста, че може да помогне за излекуването на ставите и дихателната система. 
 
Разгледайте славната алпийска провинция на Швейцария, живописни села, исторически паметници и регионална кухня с малка групова обиколка с ескорт
 
Свежи алпийски околности, швейцарско гостоприемство и живописни железопътни пътувания: Швейцария е просто омагьосваща -можете да разгледате най-завладяващите забележителности на Швейцария, от най-красивите разходки по Женевското езеро (тук никога не сте далеч от езеро) и живописни села Цермат до замъка в Лихтенщайн и историческите паметници на Люцерн, откривайки емоционалния паметник на лъва , Йезуитска църква и покрит Параклис мост. От сирене до шоколад, швейцарската кухня е вкусно вкусна и ще имате възможността да се насладите на фантастично вино и вечеря. Вашето турне ще бъде с удоволствие интимно изживяване, идеално за потапящо изследване на тази чиста, безопасна, ефективна и красива страна.